Reviews

Welke mening hebben jouw voorgangers? Hoe hebben zij de dienstverlening van Clearman Legal ervaren? Klanten geven hun oordeel!

Reviews

Clearman Legal is op 1 november 2017 gestart. Inmiddels hebben we al veel arbeidsgeschillen en bedrijfsgeschillen opgelost. Ook hebben we veel contracten mogen opstellen en als docent recht les mogen geven aan een HBO en hebben we vanuit Clearman Legal diverse masterclasses en workshops gegeven. Hieronder tref je een greep uit de meningen en ervaringen van jouw voorgangers aan. Wat vonden zij? Hoe hebben zij de dienstverlening van Clearman Legal ervaren? Klanten geven hun review. In verband met privacy worden klantgegevens niet weergegeven bij reviews.

”Clearman Legal heeft mij gedurende een pittig en slepend juridisch proces prettig bijgestaan en mij met veel geduld begeleid. Ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt, daar ik er tot op de dag van vandaag nog de vruchten van pluk.”

Ondernemer

”Ik was destijds zeer tevreden over je hulp en zou jou ook zeker aanraden. Je was helder in de afspraken en je hield je ook aan je toezeggingen (wanneer opleveren enzo). Communicatie verliep goed. Ik zou je zo weer bellen mocht het nodig zijn.”

Ondernemer

”In april 2019 heb ik mijn modelovereenkomst als personal assistant laten doorlichten door Monique Helderman van Clearman Legal. Met veel kennis en kunde heeft zij mij per paragraaf geholpen met het verduidelijken van bepaalde juridische taal, tot het aanpassen van een aantal alinea’s, die mij als ondernemer beter beschermden. Naast het contact per mail heb ik Monique ook persoonlijk leren kennen als een kundige en geëngageerde, vakbekwame jurist”

Ondernemer

”Over jouw dienstverlening kan ik alleen maar zeggen dat het efficiënt en goed was. Ik zou graag wat mindere punten aan willen geven als feedback, zodat je daar iets aan hebt… Maar helaas. Ik vond je heel erg “mens” en een luisterend oor.”

Werknemer

”Enorm dankbaar en blij met het resultaat van de doortastende, adequate en ook zeer deskundige bemiddeling van Clearman Legal!”

Werknemer

”Als je op zoek bent naar een empatische jurist, dan ben je bij Clearman Legal aan het juiste adres.”

Werknemer

”Zeer interessant en leerzaam!

Niet alleen voor de OR, zeer zeker ook voor leidinggevenden!”

Deelnemers Masterclass Privacy