Masterclasses en Workshops

Weet hoe je met juridische kwesties om moet gaan binnen jouw bedrijf of werk!

Masterclasses en Workshops

Wil je een masterclass of workshop volgen bij een docent recht?

Clearman Legal verzorgt verschillende juridische masterclasses en workshops, waarvoor iedereen die geïnteresseerd is in het vergroten van juridische kennis, zich kan inschrijven. Een juridische opleiding gegeven door een docent recht van Clearman Legal is waardevol, omdat de ervaring leert dat je daardoor in de toekomst beter weet hoe je met juridische kwesties om moet gaan binnen jouw bedrijf of werk. Zo loop je in de praktijk tegen minder vragen en problemen aan en kun je zelf mogelijk al aan de gang met het oplossen van jouw juridische probleem.

Onze docent recht, mr. Monique F. Helderman is tevens oprichter van Clearman Legal en heeft jarenlange werkervaring opgedaan binnen de advocatuur en het bedrijfsleven. Zij heeft lesgegeven op een HBO en is in staat om juridische kennis in begrijpelijke taal over te dragen. Cursisten van een verschillend kennisniveau kunnen deelnemen aan de masterclasses en workshops.

Wil je liever onze docent inhuren binnen jouw organisatie om les te geven aan de hand van een bestaand of nog te ontwikkelen lesprogramma? Of wil je een masterclass of workshop op maat binnen jouw organisatie laten plaatsvinden om jouw werknemers (verder) op te leiden? Dat behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Onze docent recht is CRKBO geregistreerd, waardoor in sommige gevallen btw-vrij kan worden gefactureerd.

Neem contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!

Clearman Legal Docent Recht Monique Helderman

Workshop Algemene Voorwaarden – 22 feb & 22 mrt 2019

Hanteert u nog geen Algemene Voorwaarden binnen uw bedrijf? Wilt u deze opstellen?

Deze workshop bestaat uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel krijgt u een introductie van welke elementen terug behoren te komen in de Algemene Voorwaarden. In het tweede dagdeel stelt u zelf uw eigen Algemene Voorwaarden op. Uiteraard onder begeleiding van een jurist. Zo heeft u binnen één dag een onmisbaar document voor uw dagelijkse praktijk en voorkomt u problemen met klanten in verband met een gebrek aan afspraken.

Bent u ondernemer en heeft u nog geen Algemene Voorwaarden? Voorkom problemen met klanten en schrijf u vandaag nog in via onderstaand formulier!

Workshop Algemene Voorwaarden - Clearman Legal

Masterclass Privacywetgeving – Privacy op de werkvloer –

21 september 2018

Wilt u meer weten over de privacywetgeving? Wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn als werknemer op basis van deze wetgeving?

In deze Masterclass leert u wat persoonsgegevens zijn, welke persoonsgegevens werkgevers verzamelen en welke systemen zij hanteren. Ook leert u aan welke regels werkgevers moeten voldoen en welke beleidsregels zij kunnen hanteren. Tot slot leert u wat de OR kan doen om op te komen voor de privacyrechten van de werknemers door hantering van het instemmingsrecht, recht op informatie, adviesrecht en het initiatiefrecht.

Bent u manager, lid van de OR of werkzaam op de IT-, HR-,  of Klantenservice-afdeling? Dan is deze Masterclass onmisbaar. Wilt u meer weten? Lees het artikel! Of schrijf u direct in!

Wilt u meer weten of wilt u zich direct inschrijven? Neem contact met ons op!

Vermeldt u alstublieft om welke masterclass of workshop het gaat.