Masterclasses en Workshops

Vergroot jouw kennis en dat van jouw werknemers

 

Volg een Masterclass of Workshop

 

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij Clearman Legal weten we hoe belangrijk het is dat jouw werknemers ervan op de hoogte zijn hoe zij met juridische kwesties om moeten gaan. Kwesties als::

– privacy op de werkvloer;
– het sluiten van een overeenkomst;
– wanneer zijn algemene voorwaarden van toepassing;
– etc.

Hoe beter jouw werknemers weten hoe zij moeten handelen, des te kleiner wordt de kans op een juridisch geschil. Clearman Legal organiseert daarom regelmatig masterclasses en workshops om het juridisch bewustzijn van werknemers te vergroten.

Wil jij het juridisch bewustzijn van jouw werknemers vergroten?

Masterclass of Workshop Clearman Legal

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Er wordt op dit moment gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe Masterclasses en Workshops.

Heb je specifieke vragen, neem dan even contact op.

Goed beoordeelde Masterclasses en Workshops die wij eerder hebben gegeven:

Masterclass Privacywetgeving – Privacy op de werkvloer –

Wilt u meer weten over de privacywetgeving? Wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn als werknemer op basis van deze wetgeving?

In deze Masterclass leert u wat persoonsgegevens zijn, welke persoonsgegevens werkgevers verzamelen en welke systemen zij hanteren. Ook leert u aan welke regels werkgevers moeten voldoen en welke beleidsregels zij kunnen hanteren. Tot slot leert u wat de OR kan doen om op te komen voor de privacyrechten van de werknemers door hantering van het instemmingsrecht, recht op informatie, adviesrecht en het initiatiefrecht.

Bent u manager, lid van de OR of werkzaam op de IT-, HR-,  of Klantenservice-afdeling? Dan is deze Masterclass onmisbaar. Wilt u meer weten? Lees het artikel! Of schrijf u direct in!

Workshop Algemene Voorwaarden

Hanteert u nog geen Algemene Voorwaarden binnen uw bedrijf? Wilt u deze opstellen?

Deze workshop bestaat uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel krijgt u een introductie van welke elementen terug behoren te komen in de Algemene Voorwaarden. In het tweede dagdeel stelt u zelf uw eigen Algemene Voorwaarden op. Uiteraard onder begeleiding van een jurist. Zo heeft u binnen één dag een onmisbaar document voor uw dagelijkse praktijk en voorkomt u problemen met klanten in verband met een gebrek aan afspraken.

Bent u ondernemer en heeft u nog geen Algemene Voorwaarden? Voorkom problemen met klanten! Wilt u meer weten? Lees het artikel! Of schrijf u direct in.

Workshop Algemene Voorwaarden - Clearman Legal

Wil je liever onze docent inhuren om binnen jouw organisatie les te geven aan de hand van een bestaand of nog te ontwikkelen lesprogramma?

Of wil je een Masterclass of Workshop op maat binnen jouw organisatie laten plaatsvinden om jouw werknemers (verder) op te leiden?

Neem even contact op, want dat behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Onze docent recht is CRKBO geregistreerd, waardoor in sommige gevallen btw-vrij kan worden gefactureerd.

 

Klanten aan het woord

Masterclass Privacywetgeving is beoordeeld met een:

Meer weten? Neem contact op!