Masterclasses en Workshops

Masterclasses en Workshops

Workshop Algemene Voorwaarden – 22 feb & 22 mrt 2019

Hanteert u nog geen Algemene Voorwaarden binnen uw bedrijf? Wilt u deze opstellen? 

Deze workshop bestaat uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel krijgt u een introductie van welke elementen terug behoren te komen in de Algemene Voorwaarden. In het tweede dagdeel stelt u zelf uw eigen Algemene Voorwaarden op. Uiteraard onder begeleiding van een jurist. Zo heeft u binnen één dag een onmisbaar document voor uw dagelijkse praktijk en voorkomt u problemen met klanten in verband met een gebrek aan afspraken.

Bent u ondernemer en heeft u nog geen Algemene Voorwaarden? Voorkom problemen met klanten en schrijf u vandaag nog in via onderstaand formulier!

 

Masterclass Privacywetgeving – Privacy op de werkvloer –

21 september 2018

Wilt u meer weten over de privacywetgeving? Wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn als werknemer op basis van deze wetgeving?

In deze Masterclass leert u wat persoonsgegevens zijn, welke persoonsgegevens werkgevers verzamelen en welke systemen zij hanteren. Ook leert u aan welke regels werkgevers moeten voldoen en welke beleidsregels zij kunnen hanteren. Tot slot leert u wat de OR kan doen om op te komen voor de privacyrechten van de werknemers door hantering van het instemmingsrecht, recht op informatie, adviesrecht en het initiatiefrecht.

Bent u manager, lid van de OR of werkzaam op de IT-, HR-,  of Klantenservice-afdeling? Dan is deze Masterclass onmisbaar. Wilt u meer weten? Lees het artikel! Of schrijf u direct in!

Wilt u meer weten of wilt u zich direct inschrijven? Neem contact met ons op!

Vermeldt u alstublieft om welke masterclass of workshop het gaat.